Machinebouw

In de machinebouw zoeken wij naar oplossingen die functioneel zijn en denken wij ideeën uit met een duidelijk doel voor ogen. Met onze achtergrond in mechanical engineering gaan wij elke uitdaging in de machinebouw en apparatenbouw aan.

Van procesinstallaties, sorteermachines, gereedschapswerktuigen, assemblagelijnen en aandrijfsystemen tot aan hydraulische attachments, automatisering en robotimation. Wij doen het allemaal. Hoe complexer het vraagstuk, hoe meer gedreven wij zijn om een functionele oplossing te vinden.

Wat kunnen wij voor jouw machinebouw project betekenen?

Op het vlak van mechanical engineering tekenen, ontwerpen, construeren en herontwerpen wij machines, of onderdelen daarvan. Dit doen wij door oplossingsgericht en out-of-the-box mee te denken met onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om het optimaliseren van de cyclustijd of het ombouwen van het aandrijvingsmechanisme. Onze engineers zien het eindresultaat van oplossingen die nog niet bestaan en gebruiken diverse tools om hiertoe te komen. Dat maakt ons verrassend kundig in de machinebouw.

Binnen de machinebouw kan je gebruik maken van zowel het outsourcen van een (deel)project bij ons interne ingenieursbureau als het tijdelijke inhuren van expertise door middel van detachering.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op