Food Machinery

In de food machinery werken wij aan technische uitdagingen waar geen universele oplossing voor is. Elke machine vraagt om maatwerk. Dat maakt het dan ook erg uitdagend om oplossingen te vinden voor opdrachtgevers in de voedselindustrie.

De opdrachten die wij in de food machinery uitvoeren zijn erg divers. Dit verschilt van het engineeren van een machine voor industriële bakkerijen tot het ombouwen van een productielijn tot modulair systeem. Naast de hoge hygiëne-eisen in de voedselindustrie, zorgen ook het gewicht, de kleur, de rijpheid, de vorm en de grootte van de verschillende producten voor technische uitdaging. Er is dan ook geen universele oplossing die geëngineerd kan worden.

Wat wij voor jouw in de food machinery kunnen betekenen?

Projecten in de voedselindustrie kunnen wij ondersteunen bij de overgang van EtO naar CtO, bij het modulair maken van productielijnen of bij het ontwerpen, construeren en detailleren van sorting-, handling- en verpakkingsmachines.

Wij werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers, om goed te kunnen achterhalen welke technische uitdagingen er liggen. Door onze kennis van verschillende branches, technieken en materialen, denken wij out-of-the-box mee over functionele oplossingen. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met het pakket van eisen, de hygiëne-standaarden en zoeken wij naar de meest efficiënte en effectieve constructie.

Deze ondersteuning kunnen wij zowel vanuit ons ingenieursbureau bieden als op locatie. De expertise om uitdagende projecten te realiseren dragen onze mechanical engineers namelijk met zich mee.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op