Automotive

Engineering zet iets in beweging. Waar zie je dit beter dan in de automotive industrie? Door de jaren heen hebben wij mogen werken voor gerenommeerde namen in de autotechniek.

Vanaf de dag dat het wiel werd uitgevonden, is de mensheid gefascineerd door autotechniek. Vandaag de dag zijn auto’s, bussen en motoren volgepropt met techniek. Een uitdaging en lust in de ogen van automotive engineers. Alle performance vereisten, werkend, in een klein pakketje stoppen. Dat is de puzzel waar wij graag aan werken. Of het nou gaat om coaches, turbochargers, schuifdaken van personenauto’s, pantserwielvoertuigen of welke andere uitdaging dan ook. Wij gaan het vastberaden aan!

Wat kunnen wij voor jouw automotive project betekenen?

Onze automotive engineers zijn geboren sleutelaars en opgegroeid met de vingers in het vet. Hierdoor werken zij gepassioneerd aan krachtige motoren, slimme constructies en performance suspension. Hun passie en expertise helpt hen bij het construeren, berekenen, simuleren en testen van de constructies op onder andere draagvermogen, sterkte, stijfheid, vermoeiing en stabiliteit. Onze engineering zet de ontwikkeling van jouw product in beweging.

Heb jij een automotive vraagstuk? Je kunt hiervoor zowel een (deel)project bij ons interne ingenieursbureau outsourcen als gebruik maken van onze diensten als detacheerder.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op