Aerospace

Iedere engineer kent de hoge kwaliteitseisen die gehanteerd worden in de aerospace. Wij zijn dan ook trots op de expertise die wij mogen bieden aan marktleiders in de luchtvaart én ruimtevaart.

Het uitdenken van innoverende oplossingen, de minieme fouttoleranties en de complexe wiskundige onderbouwingen. Zomaar een greep uit wat ons doet warmlopen voor de aerospace. Vol passie werken wij aan het ontwerp van componenten voor de luchtvaart en ruimtevaart. Dit doen wij met verantwoordelijkheid voor wat wij opleveren en brengen daarmee het totaal naar een hoger plan. Bekijk hieronder een aantal projecten waaraan wij mochten werken.

Wat kunnen wij voor jouw aerospace project betekenen?

Met onze specialistische kennis gaan wij elke uitdaging in de luchtvaart en ruimtevaart aan. Wij denken mee en zelfs verder, waardoor wij meer dan een oplossing bieden. Zo maken wij ontwikkeling mogelijk binnen jouw project.

Binnen de aerospace kun je gebruik maken van onze diensten als detacheerder. Daarnaast kunnen wij ook samen de mogelijkheden van het outsourcen van een (deel)project bij ons interne ingenieursbureau verkennen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op