Scheepsbouw

Een ambacht, die in de historie van Nederland geworteld is. De scheepsbouw is een specialisme binnen de techniek waar ons bloed sneller van gaat stromen. Een specialisme waar wij onze ervaring in mechanical engineering bij mooie projecten hebben ingezet.

Werken in de scheepsbouw biedt niet alleen veel uitdaging in het tekenen en construeren van (onderdelen voor) custom-built luxe jachten, schepen en baggerschepen. Ook het komen met verrassende oplossingen voor elektrische systemen en datasystemen en het uitvoeren van stabiliteitsberekeningen, sterkteberekeningen en codeberekeningen maken de scheepsbouw een mooie sector om voor te werken. Wij hebben het allemaal in ons portfolio en breiden deze graag verder uit.

Wat kunnen wij voor jouw project in de scheepsbouw betekenen?

Onze kennis en ervaring in de toepassing van mechanical engineering in de scheepsbouw helpt ons om met duurzame en verrassende oplossingen te komen voor elke uitdaging. Wij gebruiken dit graag om ontwikkeling mogelijk te maken in jouw project.

Voor projecten in de scheepsbouw kun je gebruik maken van onze diensten als detacheerder en kun je daarnaast ook (deel)projecten outsourcen bij ons interne ingenieursbureau.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op