Concept ontwikkeling

Om tot een goede concept ontwikkeling en oplossing voor jouw mechanische uitdaging te komen, stellen wij eerst een duidelijk programma van eisen op. Van hieruit leveren onze ervaren constructeurs een mechanisch ontwerp op in 3D.

Kom in contact

Om tot een goed programma van eisen te komen bespreken wij onder andere samen de kwaliteits-, technische- en financiële aspecten waaraan voldaan moet worden. Zodoende kunnen wij in de concept ontwikkeling een efficiënte oplossing ontwerpen. Het uiteindelijke mechanische ontwerp geeft een globale eerste indruk van wat de oplossing zou kunnen zijn.

Samen met jou, bespreken wij de concept ontwikkeling, jouw visie, de technische keuzes die wij hebben gemaakt en de oplossingen die wij gevonden hebben. Om tot een feilloos resultaat te komen, maken wij gebruik van methodisch ontwerp, design for manufacturing, design for assembly en ons nuchtere verstand. Nadat wij samen het ontwerp besproken hebben en hierover eens zijn, gaan wij aan de slag met het definitieve ontwerpproces in 3D. Daarbij leveren wij een functioneel ontwerp op. Dit ontwerp kan eventueel verder gedetailleerd worden.

Wij vinden het belangrijk dat de mechanische ontwerpen die wij opleveren ook écht werken en aansluiten bij de vraag van onze opdrachtgevers. Daarom zijn wij gedreven om het vraagstuk voorafgaand zo goed mogelijk uit te kristalliseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op