Engineer to order

Met engineer to order (EtO), ook wel orderengineering genoemd, richt je jouw engineeringsproces zo dat je voornamelijk maatwerk engineering doet voor jouw klanten. Op die manier sluit je het beste aan bij de door jouw klant gevraagde mechanische constructie.

Kom in contact

Engineeren volgens EtO betekent maatwerk engineering. Voor elke klantvraag vind specifieke concept ontwikkeling en -uitwerking plaats. Hierdoor is er veel ruimte om naar de meest effectieve oplossing te zoeken voor de vraag van jouw klant. Oplossingen zijn altijd uniek en sluiten volledig aan bij het pakket van eisen en de wensen van jouw klant. Bij CtO wordt een hoge kwaliteit bereikt door middel van standaardisatie. Bij EtO daarentegen, is er bij elk project volledige focus op de effectiviteit van de oplossing. Ook dat zorgt voor een hoge kwaliteit.

Werkt jouw afdeling volgens EtO en heb je extra expertise of capaciteit nodig?
Met hun kennis en ervaring ondersteunen onze engineers bij de concept ontwikkeling van nieuwe, unieke machines. Zij denken doelgericht mee over effectieve, duurzame oplossingen voor mechanische vraagstukken. Na het ontwerpproces kunnen zij, met oog voor kwaliteit, de concepten verder uitwerken tot 3D concepten en 2D tekeningpakketten die productiegereed zijn. Door een goede en persoonlijke samenwerking komen wij tot het beste resultaat voor technische uitdagingen. Door deze werkwijze ervaren onze opdrachtgevers ons als een prettige en efficiƫnte partner.

Wij ondersteunen onder andere bij:

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op