Ingenieursbureau Zwolle

Op zoek naar een ingenieursbureau in Zwolle?

TT-Engineering is een ingenieursbureau gespecialiseerd in de werktuigbouwkunde. Onze opdrachtgevers werken graag met ons samen, omdat wij betrokken zijn bij hun lange termijn succes. Wij gaan vertrouwelijk om met innovaties in het bedrijf en vullen het aan met onze branche overstijgende kennis. Wij vinden het belangrijk dat technische expertise niet verloren gaat, maar op het juiste moment ingezet wordt. Dit doen wij door onze engineers tijdelijk in te zetten bij de projecten van onze opdrachtgevers. Samen zorgen wij ervoor dat deze naar een hoger niveau getild worden, door de juiste inzet van kennis en kunde.

Over ons engineeringsteam in Zwolle

Ons team dat werkzaamheden uitvoert vanuit onze tekenkamer in Zwolle, bestaat uit ongeveer tien engineers. Dit aantal varieert, aangezien er engineers naar externe klussen gaan en er ook engineers terugkomen van externe klussen. De tekenkamer bestaat al sinds de oprichting van TT-Engineering in 1988.

Elke engineer heeft zijn eigen vaardigheden en expertise. Door die variatie vult het team elkaar goed aan. Doordat wij investeren in hun professionele vaardigheden verloopt de onderlinge samenwerking goed. De engineers kijken graag met elkaar mee om de oplossing te vinden die nodig is.

Wil je samen met ons ontwikkeling mogelijk maken?
Kom in contact

Machinebouw

In machinebouw zoeken wij naar functionele oplossingen. Wij denken onze ideeën uit met een duidelijk doel voor ogen. Met onze ervaring in mechanical engineering gaan wij elke uitdaging aan in de machinebouw en apparatenbouw.

Meer over Machinebouw ›

Aerospace

Bij elke engineer zijn de hoge kwaliteitseisen in de aerospace bekend. Wij zijn trots dat onze engineers gevraagd worden om hun expertise in te zetten voor marktleiders in de aerospace.

Meer over Aerospace ›

Scheepsbouw

De scheepsbouw is een ambacht dat ver terug gaat in de geschiedenis van Nederland. Het is een specialisme waar wij onze ervaring in mechanical engineering hebben ingezet bij mooie projecten.

Meer over Scheepsbouw ›

Food Machinery

Wij werken in de food machinery aan technische uitdagingen waar geen universele oplossingen voor is. Elke machine heeft maatwerk nodig. Dat maakt het ook een uitdaging om een oplossing te vinden voor opdrachtgevers in de voedselindustrie.

Meer over Food Machinery ›

Automotive

Met engineering zet je iets in beweging. In welke branche zie je dit beter dan in de automotive? Door de jaren heen hebben wij gewerkt voor gerenommeerde namen in de autotechniek.

Meer over Automotive ›

Energietechniek

Het ontwikkelen van duurzame energiesystemen wordt steeds belangrijker om een stabiele toekomst tegemoet te gaan. Wij ondersteunen deze transitie met onze kennis en expertise.

Meer over Energietechniek ›

Projectmatige ondersteuning op jouw eigen engineeringsafdeling

Van Mechanical Engineer tot Project Engineer en van Tekenaar tot Constructeur. Wij beschikken over een gevarieerd team van engineers. Door hen projectmatig in te lenen kan hun kennis en kunde tijdelijk aan jouw engineeringsteam toegevoegd worden.

Er is veel vraag naar technisch personeel. Door het projectmatig inlenen van engineers vang je deze lege plekken op in jouw team. Als de vraag dan afneemt op de markt, zit je als bedrijf niet met een overvloed aan engineers. Ons ingenieursbureau in Zwolle zorgen ervoor dat er een engineer met de juiste kennis wordt gekoppeld aan jouw project. Zo wordt de juiste kennis ingezet en werken wij samen aan het beste resultaat.

Onze projecten

Wij zijn erg trots op de projecten waar wij aan hebben meegewerkt. Wij hebben daarom een aantal projecten uitgelicht die jou een beeld geven van hoe wij kunnen bijdragen aan jouw technische uitdagingen.

Bekijk hier onze projecten

Maakt ontwikkeling mogelijk

Ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Onze visie is dat onze engineers zich ontwikkelen tot professionals, die opdrachtgevers verassen met het resultaat dat zij leveren. Wij realiseren dit door engineers vertrouwen en verantwoordelijkheid geven. Daarnaast geven wij de engineers uitdagende projecten, die passen bij hun expertise en talent. Ontwikkeling maken we niet alleen mogelijk in Zwolle. TT-Engineering heeft ook een vestiging in Enschede.

Samen technische ontwikkeling mogelijk maken?
Kom in contact!