Detachering

Heb jij behoefte aan het tijdelijk aanvullen van expertise of capaciteit in jouw engineeringsteam? Maak dan gebruik van onze dienst als detacheerder. Onze werktuigbouwkundige engineers kunnen ook projectmatig op locatie werken in de machinebouw, food machinery, aerospace, automotive, scheepsbouw en energietechniek.

Detachering van engineers

Het projectmatig inlenen van engineers betekent dat je op het juiste moment jouw team kunt aanvullen met de nodige expertise en/of capaciteit. Onze engineers zijn niet over te nemen na een vastgestelde periode. Om talent op het juiste moment en op de juiste plek in te kunnen zetten, is het belangrijk dat kennis en expertise flexibel ingezet kan worden. Daarom dragen onze engineers alleen projectmatig bij aan het succes van onze opdrachtgevers. Zo maken wij ontwikkeling mogelijk voor de hele technische sector.

Onze engineers hebben brede ervaring bij diverse projecten opgedaan, in verschillende branches en in wisselende teams. Voor jou als opdrachtgever betekent dit dat je door het projectmatig inzetten van onze engineers veel toegevoegde waarde in huis haalt.

Daarnaast zorgt deze flexibele schil ervoor dat je eenvoudig en snel kunt op- en afschalen bij de startfase of eindfase van industriële projecten. Hierdoor ben je in staat om flexibel mee te bewegen met de wisselende behoefte van de markt.

In te huren expertise en capaciteit

Als detacheerder kunnen wij projectmatig voorzien in de functies van:

  • Projectleider
  • Lead Engineer
  • R&D Engineer
  • Project Engineer
  • Mechanical Engineer
  • Constructeur
  • Tekenaar

 
Door de diversiteit aan engineers bij ons in dienst, kunnen wij snel schakelen bij de vraag naar expertise of capaciteit in diverse sectoren van de werktuigbouwkunde. Onze engineers zijn gespecialiseerd in machinebouw, food machinery, aerospace, automotive, scheepsbouw en energietechniek. Ook hebben de meeste van onze engineers ervaring in meerdere sectoren, wat hen breder inzetbaar maakt.

Wat mag je verwachten van onze engineers?

De door ons gedetacheerde engineers zijn gepassioneerd over de techniek en betrokken bij het succes van onze opdrachtgevers. Hierdoor werken zij nauwkeurig en zelfstandig en hebben zij een proactieve en professionele houding. Zij zijn representatief, flexibel en gericht op ontwikkeling. Dit alles, in combinatie met hun inhoudelijke kennis van bijvoorbeeld mechanical engineering, maakt hen verrassend kundig en een betrouwbare factor in teams binnen de werktuigbouw.

Pluk de vruchten van ons traineeship mechanical engineering!

Werk je graag met een ‘vaste’ flexibele schil? Dat kan als je meewerkt aan ons traineeship mechanical engineering. In het traineeship rouleren de trainees van werkplek. Bij elke werkplek doen zij meer ervaring op. Als opdrachtgever krijg je de kans om kennis te maken met het werk van 4 à 6 engineers. Ben je tevreden over hun werk? Dan houd je een poule aan engineers over om aan te boren als een detacheringsvraag zich voor doet. Hierdoor pluk je niet alleen de vruchten van hun bekendheid met jouw organisatie, maar ook van de ervaringen die zij bij andere projecten hebben opgedaan en kunnen toepassen bij nieuwe uitdagingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze diensten als detacheerder?
Neem contact met ons op