Ingenieursbureau

Op zoek naar een ingenieursbureau?

TT-Engineering is een werktuigbouwkundig ingenieursbureau met locaties in Zwolle, Enschede en ‘s-Hertogenbosch. Wij zorgen ervoor dat de juiste engineer wordt gekoppeld aan jouw project. Wij hebben een team hoogopgeleide engineers, die graag willen laten zien wat ze in hun mars hebben. Onze engineers hebben ervaring opgedaan in verschillende branches, waardoor zij over veel kennis beschikken. Deze kennis zetten zij met veel motivatie in om het beste resultaat voor jouw project te bereiken.

Betrokken partner in mechanical engineering

Onze focus ligt op het bouwen van betrouwbare en langdurige klantrelaties. Daarbij is het onze visie om een hoge klantloyaliteit en klanttevredenheid te behalen. Wij leveren daarom hoogstaande werktuigbouwkundige oplossingen, doormiddel van reken- en tekenwerk. Wij kennen onze opdrachtgevers het beste, waardoor wij goed kunnen meedenken over en meebouwen aan hun lange termijn doelstellingen.

Dit doen wij onder andere door het projectmatig inzetten van onze engineers met veel technische expertise. Door het inhuren van onze engineers beweeg je flexibel mee met de wisselde vraag van de markt. Daarnaast wordt er vanuit onze tekenkamers in Enschede en Zwolle gewerkt aan (deel)projecten die aan ons uitbesteed worden.

Machinebouw

In machinebouw zoeken wij naar functionele oplossingen. Wij denken onze ideeën uit met een duidelijk doel voor ogen. Met onze ervaring in mechanical engineering gaan wij elke uitdaging aan in de machinebouw en apparatenbouw.

Meer over Machinebouw ›

Aerospace

Bij elke engineer zijn de hoge kwaliteitseisen in de aerospace bekend. Wij zijn trots dat onze engineers gevraagd worden om hun expertise in te zetten voor marktleiders in de aerospace.

Meer over Aerospace ›

Scheepsbouw

De scheepsbouw is een ambacht dat ver terug gaat in de geschiedenis van Nederland. Het is een specialisme waar wij onze ervaring in mechanical engineering hebben ingezet bij mooie projecten.

Meer over Scheepsbouw ›

Food Machinery

Wij werken in de food machinery aan technische uitdagingen waar geen universele oplossingen voor is. Elke machine heeft maatwerk nodig. Daarom is het ook een uitdaging om een oplossing te vinden voor opdrachtgevers in de voedselindustrie.

Meer over Food Machinery ›

Automotive

Met engineering zet je iets in beweging. In welke branche zie je dit beter dan in de automotive? Door de jaren heen hebben wij gewerkt voor gerenommeerde namen in de autotechniek.

Meer over Automotive ›

Energietechniek

Het ontwikkelen van duurzame energiesystemen wordt steeds belangrijker om een stabiele toekomst tegemoet te gaan. Wij ondersteunen deze transitie met onze kennis en expertise.

Meer over Energietechniek ›

Werktuigbouwkundig ingenieursbureau met ruim 30 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 30 jaar actief in 6 verschillende branches: de machinebouw, food machinery, aerospace, automotive, scheepsbouw en energietechniek. Elke branche heeft zijn eigen unieke vraagstukken, waar onze engineers met veel toewijding aan werken. Door het werken aan die unieke en afwisselende vraagstukken, doen onze engineers veel kennis op en blijven zij uitgedaagd en scherp. Zij nemen een frisse en kritische blik mee naar nieuwe projecten én kunnen branche-overstijgende kennis toepassen. Op deze manier halen zij het beste resultaat naar boven bij elk project.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij ons?
Neem contact met ons op!

Ingenieursprojecten uitbesteden

Als opdrachtgever kan je jouw projecten uitbesteden aan één van onze tekenkamers in Zwolle of Enschede. Het uitbesteden van (deel)projecten geeft je ruimte om grotere projecten en/of meer projecten aan te nemen, zonder dat je de capaciteit zelf in huis hebt. Ook als jouw bedrijf zelf geen engineeringsafdeling heeft kun je industriële projecten bij ons uitbesteden.

Je maakt gebruik van ons team met getalenteerde engineers, die veel kennis hebben opgedaan in verschillende branches. Deze kennis willen zij inzetten om tot passende, functionele oplossingen te komen voor jouw project. Wij coachen en begeleiden onze engineers in zowel hun vakinhoudelijke vaardigheden, als in hun soft skills. Mede hierdoor kunnen onze engineers goed samenwerken en toewerken naar het beste resultaat voor jouw project. Via TT-Engineering kun je het juiste talent aanboren op het moment dat jouw project of organisatie het nodig heeft. TT-Engineering heeft vestigingen in Enschede en Zwolle.

Een beeld van onze projecten

Wij zijn erg trots op de projecten waar wij aan hebben meegewerkt. Wij hebben daarom een aantal projecten uitgelicht die jou een beeld geven van hoe wij kunnen bijdragen aan jouw technische uitdagingen.

Bekijk hier onze projecten

Onze diensten

Om jouw projecten zowel met capaciteit als expertise te kunnen ondersteunen, bieden wij verschillende diensten aan. Klik op de dienst om er meer over te weten.

Samen technische ontwikkeling mogelijk maken?
Kom in contact!