Energietechniek

Het ontwikkelen van duurzame energiesystemen wordt steeds belangrijker om een stabiele toekomst tegemoet te gaan. Deze transitie willen wij graag ondersteunen met de kennis en expertise die wij in huis hebben. Wij werken dan ook graag aan projecten in de energietechniek.

Energietechniek is een boeiende markt waarin veel ontwikkeling mogelijk is. De zoektocht naar nieuwe energiebronnen en de transitie van fossiele brandstoffen naar duurzame energie vraagt om duurzame én verrassende oplossingen. Daarin denken wij graag mee en denken wij graag verder. Zo helpen wij onder andere bij de engineering van werktuigen om windenergie, zonne-energie of waterenergie in te winnen.

Wat kunnen wij voor jouw project in de energietechniek betekenen?

Het vinden van duurzame, nieuwe manieren in de energietechniek. Dat is waar wij warm voor lopen en waar wij verrassend kundig in zijn. Onze achtergrond in werktuigbouwkunde, soms in combinatie met aerodynamica of hydrauliek, helpt daarbij. In onze gezamenlijke ontdekkingstocht naar de beste oplossing voeren wij statistische-, dynamische-, thermische-, lineaire- en niet-lineaire analyses uit. Wij doen statistische spanningscontroles en stabiliteitscontroles en voeren constructief tekenwerk uit. Alles wat nodig is om ontwikkeling mogelijk te maken in de energietechniek.

Binnen de energietechniek bieden wij oplossingen in de vorm van tijdelijke detachering en ook bestaat de mogelijkheid om (deel)projecten te outsourcen bij ons interne ingenieursbureau.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op