Ingenieursbureau
TT-Engineering

Mis jij technische expertise of capaciteit in jouw onderneming om een project (of een deel daarvan) te engineeren? Dan kun je een (deel)project bij ons ingenieursbureau uitbesteden.

Uitbesteden van (deel)projecten

Ook als je een eigen engineeringsafdeling hebt kan het uitbesteden van engineeringswerkzaamheden aantrekkelijk zijn. Het uitbesteden van (deel)projecten geeft je ruimte om grotere projecten aan te nemen, zonder dat je de expertise of capaciteit zelf in huis hebt. Heeft jouw onderneming zelf geen engineeringsafdeling? Ook dan kun je industriële projecten uitbesteden bij ons engineeringsbureau. Je maakt gebruik van een extern team van engineers die hun brede, branche overstijgende kennis en creativiteit inzetten om tot verrassende en bovenal functionele oplossingen te komen. Via ons ingenieursbureau kun je het juiste talent aanboren op het moment dat jij het nodig hebt.

Bij welke (deel)projecten kunnen onze engineers je ondersteunen?

Ons werktuigbouwkundig engineeringsbureau werkt aan fijne en zware machinebouw projecten, voor diverse opdrachtgevers. Doordat het een multidisciplinair team betreft, zijn zij in staat diverse industriële projecten te realiseren. Of het nu gaat om het construeren van een windtunnel, het uitvoeren van een FEM-analyse, het creëren van een productielijn, het detailleren van een compact koelsysteem of het engineeren van een surfsimulator. Samen komen zij tot meer dan een oplossing, in elke fase van jouw project.

Wat mag je verwachten van ons engineeringsbureau?

De engineers op onze tekenkamer werken graag aan de maakbaarheid van nieuwe ideeën. Bij elk vraagstuk staat functionaliteit centraal. Met een kritische kijk, zijn wij gericht op de beste oplossing voor jouw uitdaging. Wij denken daarin mee én verder.

Een gestructureerde projectaanpak
Ons engineeringsteam werkt professioneel en nauwkeurig. Bij de start van het project bepaal jij samen met één van onze lead engineers de grote lijnen. Gedurende de looptijd van het project houdt onze lead engineer je op de hoogte van de voortgang. Ook betrekt hij jou bij belangrijke (beslis)momenten. Onder zijn leiding werkt ons team jouw vraagstuk uit tot een praktisch en functioneel ontwerp. De uitwerking doen wij volgens een gefaseerde projectstructuur. Hierdoor komt ons ingenieursbureau tot passende, duurzame en verrassende oplossingen.

Niet elke samenwerking vraagt om zowel concept ontwikkeling als uitwerking. Wij ontdekken graag in gesprek hoe wij jou het beste kunnen ondersteunen.

Kom in contact

Hoe ziet een samenwerking met TT-Engineering eruit?

Wij vinden het zonde als kennis en technisch talent onvoldoende benut wordt, in een markt waar het zo hard nodig is. Onze drive is dan ook om technische expertise efficiënt te benutten, om ontwikkeling in de technische sector mogelijk te maken.

Dit bereiken wij door onze hoogopgeleide engineers projectmatig in te zetten op industriële projecten waar behoefte is aan expertise en capaciteit. Wij doen dit voor de machinebouw, food machinery, aerospace, automotive, scheepsbouw en energietechniek.

Samen jullie techniek verder brengen?
Neem contact op om kennis te maken.

Wij werken o.a. voor
Benieuwd naar de mogelijkheden van het
uitbesteden van (deel)projecten?
Kom in contact!