FUSIE

TT-ENGINEERING B.V.
TT PROJECTEN B.V.
ADVANCED MECHANICAL ENGINEERS B.V.

Zwolle/Nieuwkuijk, 30 september 2021

Per 1 oktober fuseren TT-Projecten B.V. en Advanced Mechanical Engineers B.V. met TT-Engineering B.V. Samen gaan zij verder onder TT-Engineering B.V. De vestigingen in Zwolle en Enschede blijven de handelsnaam TT-Engineering hanteren. De vestiging in Nieuwkuijk (sinds oktober 2022 ‘s-Hertogenbosch) blijft de handelsnaam Advanced Mechanical Engineers (AME) gebruiken. Hoofdreden om tot dit besluit te komen, is de wens van TT-Engineering B.V. om haar engineeringsdiensten flexibeler in te zetten en zo beter aan te kunnen sluiten bij de vraag van haar opdrachtgevers.

Deze fusie geeft de organisatie vooral mogelijkheden om kennis van de drie vestigingen te bundelen, grotere projecten aan te nemen en op die manier meerwaarde te creëren voor de projecten die opdrachtgevers haar toevertrouwen. De fusie heeft geen gevolgen voor bestaande contracten, vaste contactpersonen of de kwaliteit van de dienstverlening. Een goede samenwerking met haar opdrachtgevers blijft de focus hebben van TT-Engineering B.V. (TT-Engineering).

Fusie passend binnen groeistrategie

Werktuigbouwkundig ingenieursbureau TT-Engineering is al sinds de oprichting in 1988 gespecialiseerd in mechanical engineering en uitgegroeid tot een bekende speler in het noordoosten van het land. In de loop van de jaren is aan veel mooie en uitdagende projecten gewerkt voor opdrachtgevers in diverse branches. De overname van AME in februari vorig jaar paste binnen de groeistrategie van TT-Engineering en was een uitgelezen kans om de activiteiten naar het zuiden van het land uit te breiden. Waar TT-Engineering veel ervaring heeft in de machinebouw, automotive, aerospace en scheepsbouw, heeft AME meer dan 12 jaar ervaring in de food machinery en verpakkingsindustrie.

Door het bundelen van die kennis, hetgeen door de fusie een stuk eenvoudiger is geworden, wil de organisatie een betrokken partner voor duurzame en verrassende ontwikkeling in werktuigbouwkundige engineering zijn. Samen met haar engineeringspartners maakt TT-Engineering ontwikkeling mogelijk in de techniek.