Ingenieursbureau
TT-Projecten opgenomen in TT-Engineering

Om beter aan te sluiten op de markt en een herkenbare positie in te nemen, hebben wij ervoor gekozen om al onze diensten vanaf 1 januari 2019 aan te bieden vanuit één corporate organisatie. Die corporate organisatie heet TT-Engineering. Dit betekent dat het uitbesteden van (deel)projecten bij ons interne ingenieursbureau TT-Projecten ook één van onze af te nemen diensten is.

De naam TT-Engineering sluit aan bij wie wij zijn als organisatie. Namelijk een betrokken partner voor duurzame en verrassende ontwikkeling in werktuigbouwkundige engineering. Kortom, wij willen ontwikkeling mogelijk maken. Voor de technische sector, voor onze opdrachtgevers én voor de engineers bij ons in dienst. Wij geloven dat wij dit kunnen doen door te investeren in de engineers van vandaag. Hierdoor zijn onze engineers verrassend kundig in onder andere werktuigbouw en dragen zij bij aan meer dan een oplossing. Zij dragen bij aan duurzame innovatie.

Onder de vlag van TT-Engineering kun je (deel)projecten bij ons interne ingenieursbureau uitbesteden en kun je daarnaast ook gebruik maken van onze diensten als detacheerder. Deze diensten kunnen tegelijkertijd geleverd worden, op elkaar volgend of separaat. Belangrijk hierbij is dat het aansluit op de tijdelijke behoefte van onze opdrachtgevers.

Wij hopen jou hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en rekenen er op in de toekomst een waardevolle aanvulling te zijn op het succes van onze opdrachtgevers. Of dit nu via detachering of engineering is.