Ingenieursbureau voor de scheepsbouw

In een markt waarin technologische ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen, is er voortdurend behoefte aan technisch hoogopgeleide engineers. TT-Engineering is een projectgericht ingenieursbureau met vestigingen in Zwolle, Enschede en ‘s-Hertogenbosch. Met ruim 30 jaar ervaring op zak én de inzet van ons team van engineers op allerlei niveaus en in verschillende functies, maken wij samen met onze opdrachtgevers ontwikkeling mogelijk in diverse branches!

Naast scheepsbouw werken wij ook aan uitdagende projecten in (speciaal) machinebouw, food machinery, automotive, aerospace en energietechniek.

Wat maakt TT-Engineering zo’n verrassend kundige en veelzijdige technische partner?
Lees het hier

Tekenaars, engineers, constructeurs en projectleiders voor de maritieme sector

Onze engineers geven invulling aan verschillende functies bij vraagstukken en projecten die spelen in de maritieme sector. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever zijn er engineers inzetbaar voor zowel de functie van Tekenaar, Engineer, Constructeur als Projectleider, op locatie of vanuit ons eigen kantoor.

Onze engineers bijten zich graag vast in een nieuwe inhoudelijke uitdaging, zijn nieuwsgierig en gepassioneerd over hun vak. Met deze drive sluiten zij gemakkelijk aan bij het team van een opdrachtgever. Doordat zij hun ervaring opdoen in diverse branches en bij verschillende opdrachtgevers, beschikken zij over relevante en branche-overstijgende kennis. Hun frisse blik, gepaard met vakkennis en ervaring op zak, stelt hen in staat optimale en unieke oplossingen aan te dragen.

Royal Huisman. Een naam die veel zegt in de scheepsbouw en al snel tot de verbeelding spreekt. Wij hebben hen mogen ondersteunen in de realisatie van enkele high-end superzeiljachten. Meer lezen? Klik hier

Waarom wij graag werken aan projecten in de scheepsbouw

De scheepsbouw biedt veel uitdagende projecten, stuk voor stuk uniek. Geen project is hetzelfde! Daarnaast biedt het werken in diverse branches onze engineers keer op keer nieuwe uitdaging, wat motiverend werkt en garant staat voor veel afwisseling. Zowel creatief denkvermogen als parate kennis van de engineer worden iedere keer weer volop aangesproken. Op deze vakkennis kan bij het nieuwe project volop aanspraak worden gemaakt. Win-win dus voor zowel engineer als opdrachtgever!

Over TT-Engineering

Wij zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van onze engineers en stimuleren (onderlinge) kennisdeling. Met kernwaarden als flexibiliteit, openheid en betrokkenheid maakt TT-Engineering ruimte voor de wensen en verwachtingen van iedere engineer.

Door te zorgen voor een optimale match tussen onze engineers en de projectgebonden vraag naar expertise en capaciteit bij onze opdrachtgevers, zorgen wij ervoor dat technisch talent niet verloren gaat, maar op het juiste moment op de juiste plek wordt ingezet.

Zo maken wij ontwikkeling mogelijk in de hele technische sector!

Nieuwsgierig naar het werken als engineer in de techniek?
Kom met ons in contact